Kategorier,

Billet til Café H: Jens Tang Kristensen

DKK 80

På lager

Normalt er genbrug eller recycling forbundet med begreber som f.eks. bæredygtighed, ansvarlighed og miljø- og klimabevidsthed. Men det betyder samtidig, at opmærksomheden på andre betydninger af genbrugsbegrebet ofte overses. Inden for kunst-og kulturhistorien er genbrugsmaterialer f.eks. blevet anvendt på mangfoldige måder - ikke mindst af de tidlige avantgarde-kunstnere der som noget nyt skabte kunst ud af alt fra symaskiner og sneskovle til pissoirkummer!

I dette foredrag kigger kunsthistoriker og post.doc ved Københavns Universitet, Jens Tang Kristensen, både tilbage i kunsthistorien og frem til vor tids kunstnere med afsæt i kitsch og genbrugsæstetik. Vær med når han deler ud af sin store viden om såvel tidlige efterkrigstidskunstnere som Heerup, Jorn, Mertz og Geertsen som udstillingsaktuelle Søren Behncke, der alle har rettet en synlig kritik mod forbrugersamfundet og den traditionelle kunstinstitution via brugen af kasserede materialer i deres praksis.

Pris 80 kr. inkl. et glas vin og snacks eller 40 kr. for venner. Af hensyn til Covid19 restriktioner bedes du købe din billet på forhånd. Når du har gennemført dit køb, modtager du en ordrebekræftelse på mail, hvor du kan se og downloade billetten. Den skal fremvises på dagen - enten på din telefon eller i printet form