Kategorier,

Billet til Café H: Peter Rye Vadmand

DKK 80

På lager

Som både kunstner og kunstlærer har Peter Rye Vadmand gennem mange år engageret andre i kunstens verden. Denne aften holder han et medrivende oplæg om billeders væsen og virkemidler og lægger op til dialog om, hvordan vi forstår og kommunikerer omkring kunst, for som han siger: ”Billedkunsten er en uendelig dialog, som først afsluttes den dag, vi ikke længere fremstiller billeder”.

Peter Rye Vadmand har en lang karriere bag sig som folkeskolelærer, seminarieadjunkt, billedkunstner, foredragsholder og forfatter til bøgerne ”Masker – Masken i etnografi, kunst og undervisning”, ”Billedkommunikation/Parafraser” og senest ”Kreative Ideer – Ånden i materialet”. Foredraget henvender sig til alle billed- og kunstinteresserede, som nyder at opleve og diskutere kunstens mange sider.

Pris 80 kr. inkl. et glas vin og snacks eller 40 kr. for venner. Af hensyn til Covid19 restriktioner bedes du købe din billet på forhånd. Når du har gennemført dit køb, modtager du en ordrebekræftelse på mail, hvor du kan se og downloade billetten. Den skal fremvises på dagen - enten på din telefon eller i printet form