Kategorier,

KUNSTVENNER

DKK 0

Torsdag d. 25/2 kl. 12-13
Emne: KVINDER & KÆRLIGHED
Værk: Vanløse Madonna (1934)

Torsdag d. 4/3 kl. 12-13
Emne: KRIG & FRED
Værk: Krigsmoderen (1943) 

Torsdag d. 11/3 kl. 12-13
Emne: EVENTYRLIGE SYMBOLER
Værk: Agnete & Havmanden (1986)

Savner du de gode snakke om kunsten på Heerup Museum? Vi savner også dig! Derfor har vi lavet en række gratis online møder for alle, som er vilde med at opleve og ikke mindst diskutere Henry Heerups spændende kunstværker.

I denne første omgang af KUNSTVENNER har vi valgt at stille skarpt på tre hovedværker af Henry Heerup, der rummer alt, hvad hjertet kan begære: sprudlende fantasi, eventyrlige farver, gådefulde symboler og stærke fortællinger om menneskelivet! Sammen dykker vi ned i Heerups univers og går på opdagelse i det enkelte kunstværk og de følelser og tanker, det vækker i os.

Det eneste du skal bruge for at møde nye KUNSTVENNER er kunstglæde, nysgerrighed og lysten til at deltage aktivt i den online samtale, som foregår på Zoom. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke være ekspert i hverken Heerup, kunsthistorie eller billedanalyse for at være med. Heerup Museums kunstformidler starter hvert møde med en lille introduktion til Heerup, inden vi kaster os ud i dagens kunstværk og spørgsmål.

Men deltag kun, hvis:
- du er med på at dele dine egne perspektiver og erfaringer
- du vil lytte åbent og nysgerrigt til de andres fortællinger
- du er frisk på at deltage med video og lyd tændt under samtalerne, så vi kan se og høre hinanden.

Af hensyn til den gode og overskuelige samtale kan der max være 8 personer med pr. gang. Du tilmelder dig ved at vælge dato og bestille din gratis billet lige her på siden - når du har tilmeldt dig, vil du få en bekræftelse på din tilmelding og dernæst en mail fra Heerup Museum med dit zoom link og yderligere information om, hvordan KUNSTVENNER forløber.

Da deltagerantal er begrænset, beder vi dig om, at du kun bestiller billet, hvis du ved, at du kan deltage, og at du melder afbud på heerupmuseum@rk.dk, hvis du bliver forhindret.

Ryd