Torsdag d. 25/2 kl. 12-13
Emne: KVINDER & KÆRLIGHED
Værk: Vanløse Madonna (1934)

Tak fordi du har lyst til at møde nye KUNSTVENNER! Vi glæder os til at gå helt tæt på Henry Heerups kunstværker og tematikker sammen med dig!

Du har valgt at deltage torsdag d. 25/2 kl. 12, hvor vi ser nærmere på “Vanløse Madonna” (1934) og diskuterer kvinder og kærlighed i kunsten. Vi har sat en time af til hvert møde, og vi håber, at vi får en rigtig hyggelig snak sammen. Du vil blive mødt af Anni Lave Nielsen og Christina Klestrup fra Heerup Museum, som bl.a. vil give dig en lille introduktion til Heerup, inden vi kaster os ud i dagens kunstværk og spørgsmål.

Inden vi mødes, vil vi gerne bede dig om at finde en ting frem fra dit hjem, som på en eller anden måde repræsenterer Heerup for dig. Disse ting skal vi bruge til at præsentere os selv med i starten af mødet. Du må også godt tænke lidt over følgende tre spørgsmål:

Hvorfor har du valgt at være med i dag?

Hvad tror du Heerup vil vise eller fortælle os med sit maleri “Vanløse Madonna”?

Hvad synes du om den måde Heerup skildrer kvinden på i “Vanløse Madonna”?

KUNSTVENNER foregår online via Zoom. Du kan deltage fra PC, tablet eller smartphone. Hvis du har mulighed for det, vil vi dog anbefale, at du deltager fra en PC, så får du det bedste udbytte.

Første gang du logger på, skal du installere programmet Zoom, de næste gange kommer du direkte på, når du klikker på linket. Det er altid en god idé at logge på ca. 10 minutter før vi starter, så alle er med fra starten. Vi foretrækker, at du deltager med video og lyd tændt, så vi kan se og høre hinanden.

Du deltager ved at klikke på dette link:

https://us02web.zoom.us/j/89815358668?pwd=WnhscG5QaHBLc0VSN2tGN2FDR1NFZz09

Skriv gerne disse koder ned på et stykke papir, så du har dem ved hånden:
Meeting ID: 898 1535 8668
Passcode: 635971

Hvis du ikke er så hjemmevant på Zoom, anbefaler vi, at du afprøver dit udstyr derhjemme, inden vi går i gang. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd og test evt. din højttaler og mikrofon via linket her:

TEST ZOOM LYD OG VIDEO HER

Skulle du opleve problemer med at logge ind, sidder Anni Lave Nielsen klar i det online møderum og på tlf nr: 40 97 94 24 fra kl. 11.30 til 12 på torsdag, inden KUNSTVENNER går i gang.

Guide til Zoom

  • Sådan gør du på mobil eller tablet

Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.

Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang, og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke?

Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen ‘Join a meeting’ og skriv tallene: 898 1535 8668. Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 635971

  • Sådan gør du på din computer

Klik på linket. Herefter åbner din browser og spørger, om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.

Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’.

Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’. Beder den om en kode (Meeting Passcode) så skriv følgende: 635971

Nb. Vær opmærksom på, at hvis du trykker på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger.