NORMALE ÅBNINGSTIDER

Åbent tirsdag-søndag
kl. 11.00-16.00
Mandag lukket

Heerup Museums kontor har telefontid mandag til torsdag kl. 9-11. Museets telefontid for bookinger af omvisninger og skoleforløb er tirsdag og onsdag kl. 12-13. Museet kan altid kontaktes pr. mail

heerupmuseum@rk.dk

+45 3637 8700

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper til museumshaven i sommersæsonen. Du finder parkeringspladser ved Rødovre Kirke tæt på museet.

Heerup Museum ligger i Rødovre, hvor du på kort tid kan opleve mange spændende kulturoplevelser, heriblandt Kulturhuset Viften, Vestbadet, Rødovre Bibliotek, Oplevelsescenter Vestvolden og Damhusengen. Se mere om hvad du kan opleve i Rødovre i denne video.

Holder du ferie i det sjællandske, har Campaya.dk lavet ferieguider for Københavnsområdet og for Roskilde og omegn med gode tips til kulturoplevelser, hvor du bl.a. kan læse mere om Heerup Museum. Det kan du også hos ferieportalen Feline Holidays, der har skrevet denne artikel om museet.

Offentlig transport

Metro Flintholm station
S-tog Rødovre eller Hvidovre station
Bus Gunnekær/Rødovrevej, linje 9A og 848

Ruteplan

Heerup Museum arrangerer gerne private omvisninger af ca. en times varighed for kunstforeninger, virksomheder eller private grupper. Max. antal deltagere på en omvisning er normalt 30 personer.

En omvisning tager udgangspunkt i Heerups liv og værker og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling. Vi tilrettelægger omvisningen efter jeres ønsker. Er der f.eks. tale om en familiegruppe med mange børn, er det muligt også at lave små opgaver el. andet.

Såvel private grupper som skoleklasser er velkomne til at besøge museet på egen hånd. Kontakt os altid på forhånd, så vi undgår, at der er for mange på museet på en gang eller, at nogen går forgæves.

Send en mail til heerupmuseum@rk.dk eller ring 3637 8700 tirsdag og onsdag kl. 12 – 13

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden 625 kr. + entré
Omvisning weekend og uden for åbningstid 850 kr. + entré

Tilmeld dig Heerup Museums nyhedsbrev.

* Påkrævet