Heerup Museum genåbner torsdag d. 28 maj 2020 kl. 11.00. Vi glæder os til at byde velkommen i særudstillingen DET VAR KATTENS, som er blevet forlænget frem til d. 23. august 2020.

Genåbningen af museet sker naturligvis i overenstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer ift. rengøring, afspritning og afstandsmarkering. Skulle der være spørgsmål, står vores museumsværter klar med råd og vejledning. Vi glæder os til at give jer en dejlig kunstoplevelse i pinsen, hvor museet er åbent lørdag 30. maj, søndag 31. maj og mandag 1. juni kl. 11-16.

Åbningstider og entré
Åbent tirsdag-søndag
kl. 11.00-16.00
Mandag lukket

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper til museumshaven i sommersæsonen.

Heerup Museum ligger i Rødovre, hvor du på kort tid kan opleve mange spændende kulturoplevelser, heriblandt Kulturhuset Viften, Vestbadet, Rødovre Bibliotek, Oplevelsescenter Vestvolden og Damhusengen. Se mere om hvad du kan opleve i Rødovre i denne video.

Holder du ferie i det sjællandske, har Campaya.dk lavet en ferieguide med gode tips til kulturoplevelser i området, hvor du bl.a. kan læse mere om Heerup Museum. Det kan du også hos ferieportalen Feline Holidays, der har skrevet denne artikel om museet.

Offentlig transport

S-tog Rødovre eller Hvidovre station
Bus Gunnekær/Rødovrevej, linje 9A og 848

Ruteplan

Heerup Museum arrangerer gerne private omvisninger af ca. en times varighed for kunstforeninger, virksomheder eller private grupper. Max antal deltagere på en omvisning er 30 personer.

En omvisning tager udgangspunkt i Heerups liv og værker og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling. Vi tilrettelægger omvisningen efter jeres ønsker. Er der f.eks. tale om en familiegruppe med mange børn er det muligt også at tilrettelægge små opgaver el. andet.

Såvel private grupper som skoleklasser er velkomne til at besøge museet på egen hånd. Blot vil vi bede jer anmelde dette besøg i forvejen, så vi undgår, at der er for mange på museet på én gang eller, at nogen går forgæves.

Send en mail til heerupmuseum@rk.dk eller ring 36 37 87 00 tirsdag-fredag kl. 9.00 – 16.00

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden 520 kr + entré
Omvisning weekend og uden for åbningstid 720 kr + entré

Heerup Museum genåbner torsdag d. 28 maj kl. 11, og vi er rigtig glade for igen at kunne byde velkommen på museet, hvor du vil kunne opleve særudstillingen DET VAR KATTENS, der helt ekstraordinært er blevet forlænget til d. 23. august 2020.

VI PASSER PÅ HINANDEN

Genåbningen af museet sker naturligvis i trygge og sikre rammer og i overenstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til rengøring, afspritning og afstandsmarkering. Skulle der være spørgsmål, står vores museumsværter klar med råd og vejledning.

KØB I WEBSHOPPEN

Vi er lige nu udfordret på pakning og afsending af varer fra webshoppen. Læg gerne en ordre i webshoppen, men vær opmærksom på at det hele går lidt langsommere på vores lille museum under disse særlige omstændigheder. Vi hæver naturligvis først pengene, når din vare er sendt, og du kan sagtens kontakte os med spørgsmål mm. på heerupmuseum@rk.dk