NORMALE ÅBNINGSTIDER

Åbent tirsdag-søndag
kl. 11.00-16.00
Mandag lukket

+45 3637 8700
heerupmuseum@rk.dk

 

HEERUP MUSEUM og COVID19

Vi glæder os til at se dig – og her kan du orientere dig om forholdsregler og krav, som er værd at kende inden dit besøg. Vi følger gældende retningslinjer fra sundhedsministeriet og tager forbehold for, at der kan komme ændringer. Læs mere nedenfor.

 

CORONAPAS

Når du besøger udstillingen på Heerup Museum, skal du vise ID og samtidig fremvise gyldigt coronapas, som skal dokumentere ét af følgende udsagn

  • at du er færdigvaccineret
  • at du har været smittet med corona inden for de sidste 2-12 uger
  • en negativ covid19 test som er foretaget inden for 72 timer før dit besøg

Børn under 15 år er fritaget

 

GENERELT

Retningslinjer fremgår af skilte på museet, og vores museumsværter kan svare på evt. spørgsmål

 

BILLETTER

Du skal ikke bestille billetter på forhånd. Billetter og medlemskab af HEERUPS VENNER (som giver gratis adgang) købes i museumsbutikken

 

SKOLEKLASSER

Elever på museet er omfattet af samme regler som gældende for skoler, hvis de er sammen med en underviser og i en undervisningssituation.

Ring 36 37 87 00 eller se mere når du booker dit skoleforløb

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper til museumshaven i sommersæsonen.

Heerup Museum ligger i Rødovre, hvor du på kort tid kan opleve mange spændende kulturoplevelser, heriblandt Kulturhuset Viften, Vestbadet, Rødovre Bibliotek, Oplevelsescenter Vestvolden og Damhusengen. Se mere om hvad du kan opleve i Rødovre i denne video.

Holder du ferie i det sjællandske, har Campaya.dk lavet en ferieguide med gode tips til kulturoplevelser i området, hvor du bl.a. kan læse mere om Heerup Museum. Det kan du også hos ferieportalen Feline Holidays, der har skrevet denne artikel om museet.

Offentlig transport

S-tog Rødovre eller Hvidovre station
Bus Gunnekær/Rødovrevej, linje 9A og 848

Ruteplan

Heerup Museum arrangerer gerne private omvisninger af ca. en times varighed for kunstforeninger, virksomheder eller private grupper. Max. antal deltagere på en omvisning er normalt 25 personer.

En omvisning tager udgangspunkt i Heerups liv og værker og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling. Vi tilrettelægger omvisningen efter jeres ønsker. Er der f.eks. tale om en familiegruppe med mange børn er det muligt også at lave små opgaver el. andet.

Såvel private grupper som skoleklasser er velkomne til at besøge museet på egen hånd. Blot vil vi – særligt i denne coronatid – bede jer anmelde dette besøg i forvejen, så vi undgår, at der er for mange på museet på én gang eller, at nogen går forgæves.

Send en mail til heerupmuseum@rk.dk eller ring 36 37 87 00 tirsdag-fredag kl. 9.00 – 16.00

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden 600 kr + entré
Omvisning weekend og uden for åbningstid 800 kr + entré

Tilmeld dig Heerup Museums nyhedsbrev.

* Påkrævet