Kommende arrangementer

Plantefarvernes Julemarked

Kom i julehumør på vores stemningsfyldte gamle slægtsgård, når Plantefarverne viser kunst og håndværk. Tag venner og familien med til nostalgisk julehygge. Her er markedsstemning med gammeldags boder, æbleskiver og gode tilbud. Mad og drikke kan købes. Vi har selvfølgelig gratis adgang til både Heerup Museum og julemarkedet hele weekenden, og museumsbutikken har skønne julegaveideer!

Nissebrunch

Nisselig dejlig brunch og fornøjeligt foredrag om Formanden for Nissernes Fagforening i Vanløse og Rødovre. Bliv klogere på nissens kulturhistorie og oplev en perlerække af Heerups skønne helårsnisser både i malerier, skraldemodeller og stenskulpturer. Pris 180 kr. inkl. brunch, foredrag og entré til museet. Billetter købes på heerup.dk eller på museet inden d. 25. november.

Køb billet

Nisserier og juleværksted

Juleværksted for kreative sjæle i alle aldre. Vi maler, folder og klipper os i hyggelig julestemning. Få inspiration til et smukt hjemmelavet julekort eller lav din egen fantasifulde julepynt, som Heerup gjorde det. Værkstedet er fyldt med lækre materialer og skabeloner, og vores huskunstner står klar til at vejlede dig i de forskellige teknikker. Pris 35 kr. pr. deltager inkl. entré til museet.

Nytårstaffel

Museumsleder Anni Lave Nielsen ser i sin omvisning tilbage på et begivenhedsrigt 2019 og frem mod et spændende 2020. Kom og hør mere om nye udstillinger, arrangementer og tiltag ved det traditionsrige Nytårstaffel med et glas og en kage. Det er altid gratis at deltage – og du er hermed inviteret!

Café H: Vintersang og serenader v/ Clara Vuust

Mennesker mødes og sød musik opstår! Den danske jazzsangerinde Clara Vuust og den sicilianske pianist og akkordionist Francesco Cali dykker ned i både danske vintersange og italienske serenader. Trioen fuldendes af Jeppe Holst på akustisk guitar. Nyd en musikalsk aften med fortællinger om musik, mennesker og historierne bag. Pris 80 kr. inkl. et glas vin og snacks eller 40 kr. for venner. Billetter købes på heerup.dk eller på museet inden d. 4. januar.

Køb billet

Tidligere arrangementer

Gratis omvisning: Sæt tryk på verden

Gratis omvisning: Fri som en fugl

Familieworkshop i efterårsferien

Kreativ søndag – leg med linjer

Gratis omvisning: In a New York State of Mind

Koncert m. Stanley Samuelsen

Café H – På tværs af Atlanten

Fernisering DK – US, Heerup & Mathiesen