Kommende arrangementer

Gratis omvisning: In a New York State of Mind

Fra sin base i New York udviklede Gert Mathiesen sit eget kunstneriske udtryk, hvor hans danske rødder fik modspil af indtryk fra storbyens hektiske hverdag. Det er første gang, at Mathiesens værker vises på et dansk kunstmuseum. Lær ham – og Heerup – at kende når museets kunstformidler viser rundt i den nye særudstilling. Ingen tilmelding. Gratis mod betalt entré.

 

Kreativ søndag – leg med linjer

Bliv inspireret af Henry Heerup og Gert Mathiesens fantasifulde billedsprog! Vi leger med flotte, farvestrålende og abstrakte mønstre, når billedkunstner Abbas Alkadhim inviterer til kreativ søndag. Sammen prøver vi kræfter med “tilfældige” linjer via indisk blæk, glaskugler og lækre Ecoline farver. Gratis kaffe og kage, så længe den rækker! Pris 35 kr. pr. deltager inkl. entré til museet.

Familieworkshop i efterårsferien

I efterårsferien kan du lave dine egne stempler og linoleumssnit på Heerup Museum. Teknikken er nem at gå til, og resultatet bliver altid rigtig flot! Vi griber kniven, trykker i forskellige farver og leger med motiver i mange lag. Der er også plads til at trykke på sjove genbrugsmaterialer, så find det kreative gen frem! Pris 35 kr. pr. deltager inkl. entré til museet.

Gratis omvisning: Fri som en fugl

Henry Heerup og Gert Mathiesen var to folkelige og farverige kunstnere, hvis billedunivers havde rod i enkle symboler. Især fantasiens og frihedens fugle svæver frit i deres værker, hvor de fortæller om inspiration, rejselyst og livsglæde. Vær med når museets kunstformidler kigger på farvestrålende fugle i efterårets særudstilling. Ingen tilmelding. Gratis mod betalt entré.

Café H: Suste Bonnén

Hvad er forskellen på kunst og pornografi? I 2018 fik den kendte fotograf Suste Bonnén en opsigtsvækkende dom for blufærdighedskrænkelse. Men hvorfor anser vi erotiske fotografier eller kunstværker for farlige? Hør Suste Bonnén fortælle mere om kunst og krænkelser. I løbet af aftenens aktuelle foredrag vises film, fotografier, skulpturer og malerier. Pris 80 kr. inkl. et glas vin og snacks eller 40 kr. for venner. Billetter købes på heerup.dk eller på museet inden 23. oktober.

Køb billet

Heerups Venner 20års jubilæum

I år ville Heerup være fyldt fantastiske 112 år. Samtidig fejrer Heerup Museets Venner 20 års jubilæum ved at invitere medlemmer til en uhøjtidelig aften med et glas vin, tapas og musik af Bjørn Eriksen. Kun for medlemmer. Indbydelse modtages af Heerup Museets Venner.

Gratis omvisning: Sæt tryk på verden

Fælles for Heerup og Mathiesen er deres glæde ved linoleumssnittet. Hør mere om hvordan de anvender denne særlige grafiske teknik, når museets kunstformidler stiller skarpt på både Heerups sort-hvide linoleumssnit og Mathiesens farvestærke eksperimenter i det fascinerende materiale. Ingen tilmelding. Gratis mod betalt entré.

 

Plantefarvernes Julemarked

Kom i julehumør på vores stemningsfyldte gamle slægtsgård, når Plantefarverne viser kunst og håndværk. Tag venner og familien med til nostalgisk julehygge. Her er markedsstemning med gammeldags boder, æbleskiver og gode tilbud. Mad og drikke kan købes. Vi har selvfølgelig gratis adgang til både Heerup Museum og julemarkedet hele weekenden, og museumsbutikken har skønne julegaveideer!

Nissebrunch

Nisselig dejlig brunch og fornøjeligt foredrag om Formanden for Nissernes Fagforening i Vanløse og Rødovre. Bliv klogere på nissens kulturhistorie og oplev en perlerække af Heerups skønne helårsnisser både i malerier, skraldemodeller og stenskulpturer. Pris 180 kr. inkl. brunch, foredrag og entré til museet. Billetter købes på heerup.dk eller på museet inden d. 25. november.

Køb billet

Nisserier og juleværksted

Juleværksted for kreative sjæle i alle aldre. Vi maler, folder og klipper os i hyggelig julestemning. Få inspiration til et smukt hjemmelavet julekort eller lav din egen fantasifulde julepynt, som Heerup gjorde det. Værkstedet er fyldt med lækre materialer og skabeloner, og vores huskunstner står klar til at vejlede dig i de forskellige teknikker. Pris 35 kr. pr. deltager inkl. entré til museet.

Café H: Vintersang og serenader v/ Clara Vuust

Mennesker mødes og sød musik opstår! Den danske jazzsangerinde Clara Vuust og den sicilianske pianist og akkordionist Francesco Cali dykker ned i både danske vintersange og italienske serenader. Trioen fuldendes af Jeppe Holst på akustisk guitar. Nyd en musikalsk aften med fortællinger om musik, mennesker og historierne bag. Pris 80 kr. inkl. et glas vin og snacks eller 40 kr. for venner. Billetter købes på heerup.dk eller på museet inden d. 4. januar.

Køb billet

Tidligere arrangementer

Koncert m. Stanley Samuelsen

Café H – På tværs af Atlanten

Fernisering DK – US, Heerup & Mathiesen