ÅBNINGSTIDER I JULEN 

Heerup Museum og Museumsbutikken er juleåbent til og med 22. december samt 27.-29. december 2023. Første åbningsdag i 2024 er tirsdag 2. januar

 

NORMALE ÅBNINGSTIDER

Åbent tirsdag-søndag
kl. 11.00-16.00
Mandag lukket

 

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper til museumshaven i sommersæsonen.

Heerup Museum ligger i Rødovre, hvor du på kort tid kan opleve mange spændende kulturoplevelser, heriblandt Kulturhuset Viften, Vestbadet, Rødovre Bibliotek, Oplevelsescenter Vestvolden og Damhusengen. Se mere om hvad du kan opleve i Rødovre i denne video.

Holder du ferie i det sjællandske, har Campaya.dk lavet ferieguider for Københavnsområdet og for Roskilde og omegn med gode tips til kulturoplevelser, hvor du bl.a. kan læse mere om Heerup Museum. Det kan du også hos ferieportalen Feline Holidays, der har skrevet denne artikel om museet.

Offentlig transport

Metro Flintholm station
S-tog Rødovre eller Hvidovre station
Bus Gunnekær/Rødovrevej, linje 9A og 848

Ruteplan

Heerup Museum arrangerer gerne private omvisninger af ca. en times varighed for kunstforeninger, virksomheder eller private grupper. Max. antal deltagere på en omvisning er normalt 30 personer.

En omvisning tager udgangspunkt i Heerups liv og værker og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling. Vi tilrettelægger omvisningen efter jeres ønsker. Er der f.eks. tale om en familiegruppe med mange børn, er det muligt også at lave små opgaver el. andet.

Såvel private grupper som skoleklasser er velkomne til at besøge museet på egen hånd. Blot vil vi bede jer anmelde dette besøg i forvejen, så vi undgår, at der er for mange på museet på en gang eller, at nogen går forgæves.

Send en mail til heerupmuseum@rk.dk eller ring 36 37 87 00 tirsdag-fredag kl. 9.00 – 16.00

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden 600 kr + entré (pris i 2024 er 625 kr. + entré)
Omvisning weekend og uden for åbningstid 800 kr + entré (pris i 2024 er 850 kr. + entré)

Tilmeld dig Heerup Museums nyhedsbrev.

* Påkrævet