PÅ GENSYN SØNDAG D. 16. JANUAR TIL OG MED 30. JANUAR

Heerup Museum er lige nu lukket pga. myndighedernes Covid-19 retningslinjer. Vi glæder os til at åbne dørene for museets besøgende igen søndag d. 16. januar 2022 kl. 12-16. I forbindelse med dit besøg på Heerup Museum bedes du fremvise coronapas ved indgangen til museet og bære mundbind indendørs.

OBS. Museet er lukket pga. udstillingsskift fra 31. januar til og med 10. februar.

NORMALE ÅBNINGSTIDER

Åbent tirsdag-søndag
kl. 11.00-16.00
Mandag lukket

+45 3637 8700
heerupmuseum@rk.dk

 

Heerup Museum åbner søndag d. 16. januar kl. 12, og vi glæder os meget til at se dig igen! I overensstemmelse med de danske myndigheders Covid-19 retningslinjer beder vi dig fremvise coronapas og bære mundbind, når du besøger museet.

Husk mundbind på Heerup Museum

Vi opfordrer selvfølgelig til stadig at huske de gode vaner

  • husk at holde afstand, især ved entré og museumsbutik
  • husk den gode håndhygiejne og nys i ærme
  • husk at blive hjemme ved mindste tegn på mulig sygdom

Vi følger alle retningslinjer fra sundhedsministeriet og tager forbehold for, at der kan komme ændringer. Spørgsmål kan rettes på 36 37 87 00 på hverdage eller til vores museumsværter på dagen for dit besøg.

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper til museumshaven i sommersæsonen.

Heerup Museum ligger i Rødovre, hvor du på kort tid kan opleve mange spændende kulturoplevelser, heriblandt Kulturhuset Viften, Vestbadet, Rødovre Bibliotek, Oplevelsescenter Vestvolden og Damhusengen. Se mere om hvad du kan opleve i Rødovre i denne video.

Holder du ferie i det sjællandske, har Campaya.dk lavet ferieguider for Københavnsområdet og for Roskilde og omegn med gode tips til kulturoplevelser, hvor du bl.a. kan læse mere om Heerup Museum. Det kan du også hos ferieportalen Feline Holidays, der har skrevet denne artikel om museet.

Offentlig transport

S-tog Rødovre eller Hvidovre station
Bus Gunnekær/Rødovrevej, linje 9A og 848

Ruteplan

Heerup Museum arrangerer gerne private omvisninger af ca. en times varighed for kunstforeninger, virksomheder eller private grupper. Max. antal deltagere på en omvisning er normalt 30 personer.

En omvisning tager udgangspunkt i Heerups liv og værker og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling. Vi tilrettelægger omvisningen efter jeres ønsker. Er der f.eks. tale om en familiegruppe med mange børn, er det muligt også at lave små opgaver el. andet.

Såvel private grupper som skoleklasser er velkomne til at besøge museet på egen hånd. Blot vil vi – særligt i denne coronatid – bede jer anmelde dette besøg i forvejen, så vi undgår, at der er for mange på museet på én gang eller, at nogen går forgæves.

Send en mail til heerupmuseum@rk.dk eller ring 36 37 87 00 tirsdag-fredag kl. 9.00 – 16.00

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden 600 kr + entré
Omvisning weekend og uden for åbningstid 800 kr + entré

Tilmeld dig Heerup Museums nyhedsbrev.

* Påkrævet