Med afsæt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at undgå smittespredning af Coronavirus, er vores museum lukket – foreløbigt indtil d. 13. april 2020. Vi beklager

 

Åbningstider og entré

Åbent tirsdag-søndag
kl. 11.00-16.00
Mandag lukket

I forbindelse med udstillingsopbygning er museet lukket fra d. 8 til og med d. 15. juni 2020. Vi beklager ulejligheden.

+45 3637 8700
heerupmuseum@rk.dk

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper til museumshaven i sæsonen.

Heerup Museum ligger i Rødovre, hvor du på kort tid kan opleve mange spændende kulturoplevelser, heriblandt Kulturhuset Viften, Vestbadet, Rødovre Bibliotek, Oplevelsescenter Vestvolden og Damhusengen. Se mere om hvad du kan opleve i Rødovre i denne video.

Campaya.dk har lavet en ferieguide, hvor du kan få gode tips til kulturoplevelser i København – du kan også læse om museet i guiden.

Se den her

Offentlig transport

S-tog Rødovre eller Hvidovre station
Bus Gunnekær/Rødovrevej, linje 9A og 848

Ruteplan

Heerup Museum arrangerer gerne private omvisninger af ca. en times varighed for kunstforeninger, virksomheder eller private grupper. Max antal deltagere på en omvisning er 30 personer.

En omvisning tager udgangspunkt i Heerups liv og værker og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling. Vi tilrettelægger omvisningen efter jeres ønsker. Er der f.eks. tale om en familiegruppe med mange børn er det muligt også at tilrettelægge små opgaver el. andet.

Såvel private grupper som skoleklasser er velkomne til at besøge museet på egen hånd. Blot vil vi bede jer anmelde dette besøg i forvejen, så vi undgår, at der er for mange på museet på én gang eller, at nogen går forgæves.

Send en mail til heerupmuseum@rk.dk eller ring 36 37 87 00 tirsdag-fredag kl. 9.00 – 16.00

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden 520 kr + entré
Omvisning weekend og uden for åbningstid 720 kr + entré

Heerup Museum er midlertidigt lukket frem til den 13. april 2020!

Det sker som følge af anbefalingerne fra de danske sundhedsmyndigheder om at mindske spredningen af coronavirus (COVID-19).

Aflyste arrangementer

Lukningen betyder desværre, at alle skoleforløb, private omvisninger og arrangementer i denne periode er aflyst – heriblandt også undervisning i Kunstskolen, den gratis omvisning d. 5. april og påskeworkshoppen d. 6.-13. april.

Vi har desuden truffet beslutning om at aflyse de resterende arrangementer i april, hvor mange mennesker er forsamlet: Café H d. 22. april og Forårsmarkedet d. 25. og 26. april.

  • Ang. Café H arrangementet med Karina Dillon d. 22. april: Hvis du ønsker at få refunderet din billet, skal du sende en mail til heerupmuseum@rk.dk med dit navn, navnet på din bank + konto og registreringsnummer samt dit cpr nr (lovkrav).
  • Ang. Forårsmarkedet: Alle stadeholdere som har meldt sig til Forårsmarkedet bliver lige nu kontaktet af museets medarbejdere.

Køb i webshoppen

Vi kan desværre ikke pakke og sende dine varer, før Heerup Museum fysisk lukker op igen, men læg gerne en ordre i webshoppen, så pakker vi lige så snart, det er muligt at åbne museet. Vi hæver naturligvis først pengene, når din vare er sendt. Du kan sagtens kontakte os med spørgsmål mm. på heerupmuseum@rk.dk

Vi beklager at måtte lukke museet, men vores gæsters sikkerhed og helbred er altid en førsteprioritet. Vi glæder os til at byde jer alle velkommen, når dørene igen åbnes.

Følg med på de sociale medier samt her på hjemmesiden, hvor vi løbende opdaterer, når der er nyt om situationen.