Få alle de gode historier om kunsten på Heerup Museum

Henry Heerups kunst har stor appel til børn i alle aldre og danner en udfordrende og dynamisk ramme om den gode dialog. En dialogbaseret omvisning på Heerup Museum lader eleverne undersøge en række Heerup værker og italesætte det, de ser og oplever. Billedsamtalen er med til at ‘skærpe deres syn’ og lader dem opdage ting, de ellers ikke havde lagt mærke til. Det er vores erfaring, at denne aktive omvisningsform er med til at fastholde elevernes interesse og koncentration.

Som enkeltmandsmuseum er tilegnelsen af værkerne overskuelig, og der er gode betingelser for genkendelse, indlevelse og aktiv deltagelse. Vores udstillinger omhandler både maleri, tegning, grafik, stenskulpturer og skraldemodeller og giver desuden mulighed for at få et kig ind i Heerups arbejdsværelse med redskaber, skitser og inspirationsmateriale og derigennem komme tættere på kunstneren bag kunsten.

Heerup Museum skifter løbende udstillinger.

Priser og betaling

En omvisning af ca. en times varighed koster 425 kr.

Bemærk nedsat pris for Rødovre Skoler. Underviser du på en skole i Rødovre Kommune, kan du og din klasse også besøge Heerup Museum som en del af Åben Skole.

Heerup Museum giver skoler og offentlige institutioner kredit mod fremvisning af EAN- og CVR nummer.

Afbestilling af omvisninger skal ske senest 7 dage før jeres planlagte besøg, ellers pålægges et gebyr på 200 kr.

Skoleklasser har gratis adgang i følgeskab med lærer. Kontakt os altid på forhånd, så vi undgår flere grupper på en gang, eller at nogen går forgæves.