Heerup Museum er lukket til og med 1. marts

I overensstemmelse med de nyeste coronarestriktioner holder Heerup Museum lukket til og med mandag d. 1. marts 2021. Første åbningsdag på museet er tirsdag d. 2. marts. Vil du gerne vide mere, så følg os os på FB eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at ses!

Normale åbningstider

Åbent tirsdag-søndag
kl. 11.00-16.00
Mandag lukket

+45 3637 8700
heerupmuseum@rk.dk

Tilmeld dig Heerup Museums nyhedsbrev.

* Påkrævet

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper til museumshaven i sommersæsonen.

Heerup Museum ligger i Rødovre, hvor du på kort tid kan opleve mange spændende kulturoplevelser, heriblandt Kulturhuset Viften, Vestbadet, Rødovre Bibliotek, Oplevelsescenter Vestvolden og Damhusengen. Se mere om hvad du kan opleve i Rødovre i denne video.

Holder du ferie i det sjællandske, har Campaya.dk lavet en ferieguide med gode tips til kulturoplevelser i området, hvor du bl.a. kan læse mere om Heerup Museum. Det kan du også hos ferieportalen Feline Holidays, der har skrevet denne artikel om museet.

Offentlig transport

S-tog Rødovre eller Hvidovre station
Bus Gunnekær/Rødovrevej, linje 9A og 848

Ruteplan

Heerup Museum arrangerer gerne private omvisninger af ca. en times varighed for kunstforeninger, virksomheder eller private grupper. Max. antal deltagere på en omvisning er normalt 25 personer.

En omvisning tager udgangspunkt i Heerups liv og værker og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling. Vi tilrettelægger omvisningen efter jeres ønsker. Er der f.eks. tale om en familiegruppe med mange børn er det muligt også at lave små opgaver el. andet.

Såvel private grupper som skoleklasser er velkomne til at besøge museet på egen hånd. Blot vil vi – særligt i denne coronatid – bede jer anmelde dette besøg i forvejen, så vi undgår, at der er for mange på museet på én gang eller, at nogen går forgæves.

Send en mail til heerupmuseum@rk.dk eller ring 36 37 87 00 tirsdag-fredag kl. 9.00 – 16.00

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden 520 kr + entré
Omvisning weekend og uden for åbningstid 720 kr + entré