Find de frække nisser!

Fordi kunstneren Henry Heerup var formand for nissernes fagforening i Rødovre og Vanløse, er Heerup Museum altid et rigtig populært sted for nisser! Særligt i december måned går det vildt for sig, når alle mulige slags nisser stimler sammen inde på museet og rundt omkring på den gamle gård! Måske du allerede har set et glimt af en gårdnisse, drillenisse eller skovnisse?? Børn er nemlig meget bedre til at spotte nisser end voksne er!

I år er en hel familie af frække titte-bøh nisser flyttet ind på museet, og de har allerede lavet masser af nissestreger og ballade! Faktisk er de stukket af med nogle af Heerups yndlingsting og har gemt sig ude i museumshaven og i haven foran gården! Hvis du har lyst, kan du gå på nissejagt efter de fem titte-bøh brødre. De ligner hinanden rigtig meget, så hvis du vil vide, hvem der er hvem, er du nødt til at finde dem først.

Vær med i lodtrækningen om nissernes godteposer!

Når du har fundet alle nisserne, kan du aflevere en seddel med deres navne til os i den hemmelige nisse-postkasse, som sidder ude ved den røde træport, eller du kan indsende dem i en mail ved at klikke lige her. Så kan du vinde en af nissernes dejlige godteposer fyldt med søde ting! Husk at skrive dit eget navn og telefonnummer, så vi kan få fat i dig, hvis du er den heldige vinder! Vi trækker lod om nissernes tre godteposer d. 23. december og kontakter vinderne direkte.

Du kan også se nissejagten i denne pdf:

nissejagt_pdf

Rigtig god fornøjelse – og rigtig god jul!