Som enkeltmandsmuseum er Heerup Museum overskueligt, hyggeligt og særdeles velegnet i kunstformidlingen til børn og unge. Heerups kunst rummer mange facetter, der kan arbejdes med i tværfaglige forløb. Hvis du har særlige ønsker til et forløb med afsæt i Henry Heerup, så kontakt os på mail eller tlf. Vi samarbejder jævnligt med både daginstitutioner, special- og folkeskoler, plejehjem og kirker om forløb, der tematiserer f.eks. genbrug, symboler, CoBrA-gruppen eller kunst i det offentlige rum.

Museet tilbyder altid kreative værkstedsforløb af 2 timers varighed, hvor eleverne kan drage inspiration direkte fra Heerups værker og prøve kræfter med en lang række teknikker og materialer. Forløbene starter med en dialogbaseret omvisning i museumsrummet og fortsætter i museets værksted. Her arbejder eleverne med deres egne produkter og fortolkninger, det kan f.eks. være i form af linoleumssnit, skraldekunst, billedanalyse mm.

Heerup Museum skifter løbende udstillinger, og udbuddet af værkstedsforløb følger den aktuelle udstilling. Værkstedsforløbene kan altid ses på Skoletjenesten.dk og her på hjemmesiden.

Priser

Et værkstedsforløb på Heerup Museum koster 800 kr. alt inklusiv

Bemærk nedsat pris for Rødovre Skoler à 375 kr. Underviser du på en skole i Rødovre Kommune, kan du og din klasse også besøge Heerup Museum som en del af Åben Skole