Kategorier, ,

BRASK STUDIO VISITS III

kr. 350

Så er kunstsamler og kurator Jens-Peter Brask klar med sin nyeste bog i serien BRASK STUDIO VISITS. Med Brask Studio Visits III har han besøgt 34 internationale kunstnere i deres studios, heriblandt; Rashid Johnson, Ella Krucklansky, Daniel Heidkamm, Gunn Godillo - og 30 andre der er mindst lige så interessante.

Jens-Peter udtaler:Det har været vildt inspirerende at lave #III, og det er min egen oplevelse, at den fremstår som en yngre og frækkere, bror eller søster til de foregående.

Brask Publications 2017. Hardcover - lærredsindbundet - 270 sider. Format 24.5 × 32.5cm

 

BRASK STUDIO VISITS I + II + III LIMITED BOX SET. Du kan erhverve dig alle tre Brask Studio Visits i en lækker box. Boxen indeholder alle de tre smukke og udtryksfulde kunstbøger, hvor Brask passioneret tager dig med ind i hver enkelt kunstners liv og studio. Bøger - der giver et enestående glimt ind bag de ellers lukkede døre - en sand fornøjelse at lade sig opsluge af de smukke fotografier og drømme sig ind i stemningen på studierne. Se omtalen for de enkelte udgivelser I + II + III. Heerup museum har kun to stk. For køb henvend dig på museet eller 36 37 87 00