Logo for Hjerteforeningen

Vi julehjerter sammen

Julen er hjerternes fest, men i år kan mange have svært ved at finde juleglæden frem. Derfor er en række foreninger og kommunale institutioner gået sammen om at give dig og mange andre borgere i Rødovre en hjertepose. 

Inspiration til en kreativ sjæl   

Hjerteposen indeholder alt, hvad du behøver for at få nogle hyggelige timer – sammen, men hver for sig.   

I posen finder du blandt andet: 

Og lidt til hovedet og maven

I posen finder du også lidt jule-goodies fra Hjerteforeningen i Rødovre, Heerup Museum, Rødovre Bibliotek og Rødovre Frivilligcenter. Der ligger fx en flyer med information om, hvordan du gratis kan streame videoer med nogle af Danmarks bedste historiefortællere, der fortæller alt fra julehistorier og folkeeventyr til fabler. Sidst, men bestemt ikke mindst, byder posen også på lidt juleknas i form af et honninghjerte fra Carlsro Bageri. 

Workshop to-go med video 

Udover denne hjertepose har vi lavet en workshop-video, som du kan tilgå digitalt. Her giver Anni Lave Nielsen fra Heerup Museum inspiration til, hvordan du kan bruge posens indhold i en slags ’sammen hver for sig’-workshop, hvor vi kan være kreative i et virtuelt rum uden at udsætte hinanden for smitte. 

Du finder videoen lige her:

”Vi julehjerter sammen” er blevet til i et samarbejde mellem

Hjerteforeningen i Rødovre, Rødovre Frivilligcenter, Foreningen Fri, Ørbygård og Broparken plejehjem, Carlsro Bageri, Rødovre Børnekulturpulje, Social- og Sundhedsforvaltningen, Rødovre Bibliotek og Heerup Museum.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul!