Sammen med billedkunstner Søren Behncke, Heerup Museum og Rødovre Børnekulturråd kan du lige nu være med til at skabe Danmarks måske største vendespil med plads til hygge, kreativitet og digitale venskaber – vi kalder det selvfølgelig for et VENNESPIL!

150 poser med materialer til gør-det-selv vennespil er blevet givet væk, så du med familie og venner kan lave et kreativt og personligt spil derhjemme. Selvom du ikke har en vennespils-pose, kan du sagtens være med og indsende dine hjemmelavede brikker. Du kan tegne løs derhjemme på almindeligt papir eller andet, men du kan også downloade vores digitale vennebrikker, lige til at printe ud, tegne på og spille med – print gerne på lidt kraftigt A4 papir.

HENT PRINT-SELV BRIKKER HER

SPIL ONLINE PÅ HEERUP.DK
– SEND EN HILSEN MED DIN VENNESPILS-BRIK 

I vores vennespil kan vi være sammen i et kreativt fællesskab uden at mødes fysisk. Vennespil er en sjov aktivitet for hele familien, og et spil som rækker ud og giver mulighed for samvær i den her tid, hvor vi må finde nye måder at mødes på.

Vennespillet kan laves og spilles derhjemme, men de kreative brikker kan også indsendes til Heerup Museum, som samler dem i et digitalt vendespil for alle. Når vi deler vores egne fantasifulde brikker online, opstår der et særligt rum til at udtrykke sig, finde inspiration og ikke mindst sende en venlig tanke til hinanden. Finder man to ens brikker i det digitale vennespil, får man nemlig en lille hilsen fra den, der har lavet vennespils-brikken.

Billedkunstner Søren Behncke, der har lavet det fine motiv bag på vennespils-brikkerne, har f.eks. inviteret sin overbos familie til at lave deres helt eget spil med personlige motiver og hilsener. Resultatet er både ligetil og sjovt for alle aldre – prøv det her:

PRØV VENNESPILLET HER

SÅDAN GØR DU:

Tegn, mal eller sammenklip en kvadratisk brik med et positivt budskab. Husk at der skal være to af hvert motiv til et stik. Du skal bruge minimum ti stik for at lave dit eget spil.

Tag et foto af din yndlingsbrik/brikker og send den/dem i en mail til heerupmuseum@rk.dk

Sammen med fotografiet af din brik indsender du i mailen en lille sød hilsen. Det kan fx være ”Hvor er du heldig” eller ”Hej jeg hedder Vitus, skal vi være venner?” – eller noget tredje, som du kan gøre nogen glad med. Den lille hilsen vil vises, når nogen spiller det digitale vennespil og vinder det stik, du har lavet.

På Heerup Museum sidder vi klar til at lægge din brik ind i det store digitale vennespil sammen med alle de andre brikker. Du kan efterfølgende gå på opdagelse i dine og andres brikker i vennespillet på heerup.dk

Du kan også lægge billedet af din yndlingsbrik på Instagram under hashtagget #Heerupvennespil med din tilhørende venne-hilsen – måske kan du og andre blive inspireret af hinanden.

I uge 8 samt i påsken præmierer vi de sjoveste, flotteste og mest fantasifulde brikker, vi har fået tilsendt med lækre gaveposer! Følg Heerup Museum på Facebook i ugerne op til vinterferien for at se mere.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig vinterferie og kreativt samvær om vores vennespil!